Graphic recording med Pysslingen Skolor

Graphic recording tillsammans med Pysslingen Skolor på Solliden, Skansen i Stockholm en härlig sommardag innan semestertider. En rektorskonferens som samlade ett femtiotal rektorer från hela landet för att prata skola, framtid och visioner. Färgstarkt, engagerat och graphic recording’en fick gå i rött, rosa och gult den här gången.

Som graphic recorder hjälper jag dig att leda ett möte, en workshop eller rama in en konferens. Bilderna skapar jag i realtid, live framför publik och de fungerar både som stöd för samtal som för minnet. Den här gången tog vi också fram en del workshopmaterial i förväg för att stötta gruppernas arbete.

Materialet jag skapade på Solliden kommer användas igen som introduktion vid en kick off i augusti då vi fortsätter arbetet tillsammans.

Maja, du är en upplevelse! Du har en unik förmåga och är suverän i att uppfatta  tankar, diskussioner och framtidsplaner för att sedan formulera det visuellt. Stort TACK för att du bidrog till att vår rektorskonferens blev en fantastisk dag.
– Iréne Blom, t.f utbildningsdirektör Pysslingens grundskolor

graphicrecording-majalarsson-pysslingen-skolor graphicrecording-majalarsson-pysslingen-skolor04graphicrecording-majalarsson-pysslingen-skolor02 graphicrecording-majalarsson-pysslingen-skolor03