Graphic recording | VOLVO Leadership Summit 2017

I september mötesritade jag tillsammans med VOLVO!

VOLVO CE Leadership Summit 2017 fanns jag på plats, riggad bredvid teknikerna och med min iPad Pro inkopplad till den stora skärmen i konferenssalen i Gothia Towers, Göteborg.

Jag följde och tecknade i realtid upp det som hände på stora scenen under de två dagarna. Och pluggade ur min iPad för att hänga med runt på alla sessions. Stolt och glad över förtroendet! Såhär blev bilderna… 

volvo-graphic-recording-leadership-summit-gothenburg-maja-pa-naset

Greensession-Redsessions-graphic-recording-volvo-maja-på-näsetRedsessions-graphic-recording-volvo-maja-på-näsetYellowsessiongraphic-recording-volvo-maja-på-näset Summary-day2-graphic-recording-volvo-maja-på-näset

volvo-graphic-recording-leadership-summit-gothenburg-maja-pa-naset