SKL och Offentliga Rummet

SKL, Sveriges Kommuner och Landsting, är en av mina återkommande kunder. Jag har under snart ett års tid arbetet i projektet LEDA – för smartare välfärd. Tillsammans med LEDA-teamet åkte jag i våras till Sundsvall för årets konferens ”Offentliga Rummet”.

Jag arbetade då både för SKL och för själva LEDA-projektet och fångade en rad olika föredrag under dagarna i digital graphic recording på min iPad. För SKL’s ledning skapade jag också illustrationer som bland annat användes i inledningstalet som Åsa Zetterberg, sektionschef inom SKL:s avdelning för digitalisering, höll vid öppnandet av konferensen. Ett urplock av bilder från arbetet nedan.

graphic-recording-offentliga-rummet-maja-pa-naset-graphic-recorder

graphic-recording-offentliga-rummet-maja-pa-naset-graphic-recorder

skl-leda-offentligarummet-majapa-naset-graphic-recordergraphic-recording-offentliga-rummet-maja-pa-naset-graphic-recordergraphic-recording-offentliga-rummet-maja-pa-naset-graphic-recordergraphic-recording-offentliga-rummet-maja-pa-naset-graphic-recordergraphic-recording-offentliga-rummet-maja-pa-naset-graphic-recorder