Teckningsutmaning med fina Wacom-priser

ipad, illustration Maja LarssonWacom ligger mig mycket varmt om hjärtat då jag använder flera av deras produkter dagligen i mitt arbete som illustratör. Tillsammans med Wacom ordnar jag nu en teckningsutmaning i julkalenderformat. 

Utmaningen är skapad för dig som kanske inte testat att teckna digitalt än, men är nyfiken. Och för dig som redan älskar att teckna digitalt. Eller för dig som tycker om en kreativ utmaning bara. Alla är välkomna att delta. Du är med och tävlar om tre fina stylus för iPad från Wacom. Tävlingen klarar du dock galant med penna och papper.

Det här behöver du för att vara med i tävlingen:

 1. Alla prylar som presenteras i bilden nedan, från dag 1 till och med dag 24… och nej, de behöver inte vara exakt likadana. Men någon typ av sax, någon typ av hårspänne, någon typ av sladd osv.
 2. En penna eller flera, flera kan vara roligare.
 3. 24 stycken papper och kanske några i reserv om det inte går som du tänkt varje dag.
 4. En kamera av något slag för att fota av dina bilder.
 5. En digital plats att presentera dina bilder på, blogg eller en unik skapad mapp för utmaningen på ditt Flickr kan vara en sådan plats.

exempelbildSåhär gör du för att delta i tävlingen: 

 1. Placera dagens pryl på din rityta, ditt papper. Var på pappret är valfritt. Och det är okej om prylen sticker in från kanten på pappret.
 2. Teckna in prylen i din bild. Prylen ska alltså vara en del av själva teckningen.
 3. Fota av den färdiga bilden ( där prylen finns med som del av själva bilden, se exempelbild nedan).
 4. Lägg upp bilden på någon digital plats, när du vill under tiden – men som senast ska alla bilder finnas uppladdade den 5 januari.
 5. Teckna på, teckna på, teckna på och tänk ut fiffiga lösningar… Eller vackra?
 6. Senast 5 januari: skicka länk till dina bilder samt din hemadress till hej@majalarsson.se >>

Skicka mig en länk till platsen där du laddat upp dina bilder, blogg, flickr eller någon annan digital plats. Observera att denna länk måste innehålla samtliga 24 bilder, vi i juryn kommer inte klicka oss runt eller vidare på olika platser. Utan en plats med alla dina bilder samlade gäller för att delta i tävlingen.

Skicka också med din hemadress i mailet så vi kan skicka dig pris om du skulle vinna…

Jury:

Juryn består av mig, Dennis Svärd på Mandel/ Wacom samt min son, tecknaren Edvin Scott 12 år. Vi kommer bedöma bidragen i helhet, alltså alla bilder 1-24 tillsammans för var och en av deltagarna. Vi kommer bedöma kreativ lösning, alltså måttet av  fiffighet samt själva utförande och tillsammans ta fram en vinnare, en andrapristagare och en tredjepristagare.

Priser från Wacom: 

Intuos Creative Stylus 2_with case-1
Bamboo Stylus duo pink

Vinnaren:

Vinnaren presenteras här på min blogg den 9 januari! Vi ordnar så var och en får sitt pris skickat till sig under veckan därefter!

Prylarna för var dag: 

 1. kam
 2. peng
 3. glas
 4. penna
 5. nyckel
 6. boll
 7. värmeljus
 8. banan
 9. sten
 10. sax
 11. klädnypa
 12. ljus
 13. clementin
 14. sladd
 15. gem
 16. tops
 17. kniv
 18. pensel
 19. tejp
 20. batteri
 21. hårspänne
 22. tändsticka
 23. gaffel
 24. bullpapper

julkalender2014

Några frågor?
Lämna en kommentar här på bloggen så svarar jag!