Teckningsutmaning november 2014 | samlade illustrationer

Under november månad skapade jag och min son Edvin en teckningsutmaning. Här är mina samlade tolkningar på de trettio teckningstemana.

Vill du vara med på en kreativ utmaning med pennan i handen? Då kan du hålla utkik på min blogg för med jämna mellanrum dyker det upp trettio teman att bita tag i under en månads tid. Alla är välkomna att hänga på och bilderna postar du där du själv önskar. I byrålådan eller på din blogg. Pinga gärna i en kommentar på min sida.

Vill du vara med? Häng på teckningsutmaning i form av en julkalender… 
Idag lanserar jag en teckningsutmaning i form av julkalender, en lite annorlunda utmaning med chans att vinna fina priser från Wacom. Ta chansen! Eller följ mina ”lucköppningar”/ tolkningar på min Facebooksida under december månad… Här kan du läsa om december månads teckningstävling!

illustration30-drawingchallenge-teckningsutmaning-majalarsson illustration30-drawingchallenge-teckningsutmaning-majalarsson2

no images were found