Visuellt stöd vid ditt distansmöte

Jag stödjer ditt distans och videomöte genom att rita i realtid. Land och rike runt for jag mellan 2012 och 2020. Nu erbjuder jag samma tjänst fast från min ateljé i skogen norr om Uppsala.

I förra veckan ritade jag på ett globalt möte för ett stort företag. Där var medarbetare från Sverige, Norge, Finland, Holland, USA, Italien… Och så jag då. I skogen utanför den lilla byn som ligger utanför byn som ligger utanför stan.

När vi avslutat mötet, vinkat hejdå till varandra och jag lagt igen min iPad efter att ha skickat bilder till hela världen. Ja, då såg jag räven strosa förbi helt lugnt. I december för ett år sedan hade jag redan börjat ställa om med en ny verksamhetsplan. För att arbeta såhär, det är hållbart på alla sätt.

graphic-recorder-maja-på-näset

Såhär går det till:

 • jag ritar på min iPad Pro
 • jag kopplar upp mig på ditt möte
 • jag levererar bilder vartefter dom blir klara
 • när mötet är slut är jag klar
 • leverans av bilder samma dag

Du får:

 • summerande bilder av ditt möte
 • bilder i rätt färgkoder kopplat till din grafiska profil
 • delbilder till en bildbank, fritt att använda
 • högupplösta bilder förberedda för webb och print
 • rörligt material där mötet ritas fram

Jag behöver:

 • syfte med möte
 • vetskap om tänkt användning av bilderna
 • din grafiska profil
 • agendan
 • möteslänk

Nedan bilder från Sjöfartsverket, Rädda Barnen och Sensus, Region Jönköpings Län och S-kvinnor.

Rita som språk

Läs och lär om visuell kommunikation i ett brev som du får någon gång ibland. Du vet väl att alla kan rita?