Graphic recording – RISE

Graphic recording och bildbanksarbete i digitala mötesrum tillsammans med avdelningen Mobilitet och System på RISE.

Graphic recording på Teams

RISE bjöd in mig till sin avdelningskonferens. Vi träffade på Teams och i Miro. Jag lyssnade till presentationer och ritade i realtid på min iPad Pro i appen Procreate. Bilderna sparade jag ut och skickade över till RISE vartefter dom blev klara. Som jag brukar göra. När dom pratat klart har jag ritat klart!

Produktion av bildbank i Miro

När gruppen arbetade i Miro letade jag nyckelbilder till en bildbank som är tänkt att ge stöd för framtida intern och extern kommunikation.

Leverans och användning

Samtliga illustrationerna är framtagna i korrekta färgkoder och levererade som högupplösta filer i olika format. Alltsammans är också förberett både för webb och print naturligtvis.

Bilderna visades i pausen samt i slutet av konferensen för att ge en återblick och stödja minnet av eftermiddagen. Den summerande bilden ska tryckas på papper och sättas upp på kontoret. Eller kanske kontoren nu när vi alla arbetar hemifrån.

Nedan ser du några av bilderna.

Rita som språk

Läs och lär om visuell kommunikation i ett brev som du får någon gång ibland. Du vet väl att alla kan rita?