Hyper Island och Helsingborgs stad

Joakim Jardenberg leder och stödjer samarbetet och arbetet kring H22 mellan Hyper Island och Helsingborgs stad. Joakim bad mig ta fram symboler för de åtta utvalda projekten.Roligt och resultat hänger ihop

Ikonerna används på projektets wikisida, både som större symboler på respektive sida, men också som små ikoner, som i listan ovan. För att fungera i båda lägen krävs ett enkelt manér.

Underlätta igenkänning och snabba upp arbetsprocesser

Jag ville också särskilja symbolerna för att underlätta igenkänningen och därigenom snabba upp i arbetsprocesser som i samarbetsytan Miro till exempel. De lekfulla färgerna hoppas jag också ska kunna ge lite extra energi till och skjuts i studenternas arbete. Viktiga saker det där – för roligt och resultat hänger ihop!

H22 is a major initiative by Helsingborg to develop future welfare solutions aimed at improving quality of life in a smarter, more sustainable city. H22 is for everyone living, working and visiting the city of Helsingborg.

Rita som språk

Läs och lär om visuell kommunikation i ett brev som du får någon gång ibland. Du vet väl att alla kan rita?