Alla behandlare kan rita – kurs

Varmt välkommen till en lite annorlunda kurs för dig som arbetar med behandling. Det här är en praktiskt inriktad kurs som hjälper dig att använda enkla ritade bilder för att utveckla ditt arbete. Kursen hålls på Zoom i höst.

Ritade bilder kan fungera som ett stöd för kommunikation och samtal och är i sin enkelhet ett mycket effektivt verktyg. Att rita är först och främst ett språk och det behöver inte bli ”fint”. Även om du är bra på att bearbeta kunskap i textform så är det inte säkert att dina klienter är det. Genom ritade bilder kommer du att öka dina möjligheter att nå fram till de du möter.Bokpaket ingår i kursen. Du kan också köpa böckerna separat i min butik.


Rita som språk

Läs och lär om visuell kommunikation i ett brev som du får någon gång ibland. Du vet väl att alla kan rita?