Rita tillsammans

Det hela är mycket enkelt. Du behöver något att rita med och rita på. Jag kopplar upp mig från mitt torp i skogen och leder arbetet genom att hitta på och rita. Du tittar och härmar eller hittar på eget. Precis som det passar dig. Vi ritar mönster tillsammans, icke föreställande och helt kravlöst. Det kräver ändå fokus vilket ger den skönaste avkopplingen.

Jag vill med det här initiativet skapa något varmt, glädjefyllt, mjukt och snällt. Helt kravlöst. Inspirerande färg och form som fyller på din energi i en tid som krävt och fortfarande kräver mycket av oss alla.

Jag har bokat in tre gånger under maj och juni månad i min kalender, du är med när du kan och vill. Om det här faller väl ut ser jag en tänkbar fortsättning till hösten. Det finns så mycket roligt vi skulle kunna göra tillsammans!

Känn dig varmt välkommen att hänga med och tipsa gärna vidare till dina vänner. Om du delar bilder från våra träffar får du gärna använda #ritatillsammansmedmaja

Rita_Tillsammans-maja-pa-naset

Rita som språk

Läs och lär om visuell kommunikation i ett brev som du får någon gång ibland. Du vet väl att alla kan rita?