Bildbank – tema landsbygd

Nu en tid framöver fyller jag på bildbanken i butiken med bilder på temat landsbygd.

Jag bor och verkar själv från landet ju så självklart ska den här delen i butiken fyllas på ordentligt. Vi börjar med illustrationer på granskog, vinter och sommar. Sen en bild på en björk om sommaren och om hösten. Den lilla gården med omkringliggande stora vida fält inspirerad från hundpromenaderna här nästgårds. En favorit när det kommer till att rita gröna växter är den där spretiga gröna, kanske likt rosmarin. Och så en illustration på fjällen.

Har du önskemål om bilder till bildbanken? För landsbygd eller kanske för teknik, hållbarhet eller forskning och utbildning? Välkommen att skicka mig ett mail så ritar jag alldeles snart till dig.

Rita som språk

Läs och lär om visuell kommunikation i ett brev som du får någon gång ibland. Du vet väl att alla kan rita?