Uppdrag sökes

Nu har jag sedan över ett år tillbaka haft lägre beläggning än jag haft på de snart tretton år jag drivit mitt företag. Tiderna påverkar oss alla på olika sätt och jag vet flera andra egenföretagare som kämpar likt mig. Det talas inte så högt om det bara…

Inlägget, texten i videoformat.

Jag har under året som gått skickat otaliga mail till befintliga såväl som nya kunder. Jag har pratat med folk jag känner. Men det är lite av ett vakuum. Saker planeras, men längre fram… Nästa år. Projekt knuffas framåt i tidsplanen eller startas aldrig. Andra avslutas innan vi gått i mål.

Då jag, precis som du, vill bidra och göra nytta känner jag att det börjar närma sig en gräns där jag kanske rundar av mitt företags verksamhet. Iallafall i den form det har idag.

Man kan säga som det är och be om hjälp

Hurusom. En kan inte ändra på allt som händer i världen, men man kan säga som det är och be om hjälp. Jag söker nu därför uppdrag, också via detta inlägg, som ett sista försök att kanske kunna klara mig över till den där sidan när lågkonjunktur vänder till högkonjunktur och produktion samt aktivitet går upp igen.

Är du en av mina befintliga kunder?

Är du mån om att även i framtiden kunna använda mina tjänster? Se över om du har möjlighet att kanske lägga en beställning redan nu. På det viset hjälper du mig att hålla mig flytande här och vi kan fortsätta vårt samarbete även i framtiden!

Är du kanske en av mina nya kunder?

Nu har du möjlighet att få extra snabba leveranser till riktigt bra priser på tjänster och produktion när du lägger en beställning. Även mindre beställningar gör stor skillnad för mitt företag. Jag har arbetat med såväl egenföretagare som stora giganter till företag genom åren. Alla är välkomna och vi hittar tillsammans en lösning och prisnivå som fungerar för dig.

Framtidsfunderingar

Trots mycket oro kopplat till det här ovissa läget, ser jag samtidigt med tillförsikt på framtiden. Jag har full tilltro till min egen förmåga och är tacksam över att jag råkar vara av den sorten som nästan i alla lägen och oavsett situation alltid ser framåt. Förändringar innebär ju också att nya roliga och spännande saker kan få ta form! Allt det där som inte blir av när schemat är fullbokat… Jag kan ju heller inte bestämt veta innan vad som är bästa och sämsta scenario, eller hur?

Jag försöker alltså ta dagarna med ro, göra det bästa jag kan här och nu med det jag har för händerna. Samtidigt funderar jag på vad jag skulle vilja göra i framtiden och tar också steg i den riktningen vidare, vilket känns väldigt spännande.

I vilken form jag kommer verka får visa sig med tiden, det är inte det viktiga. Huvudsaken är att jag får bidra med min kompetens på platser där det kan hjälpa till att göra skillnad!

Kunskapsbrev

Läs och lär om visuell kommunikation i ett brev som du får någon gång ibland.