Videokurs – Rita i arbetet, grundkurs

4 900,00 kr inkl. moms

Beskrivning

 Rita i arbetet, grundkurs

Välkommen till en kurs för dig som snabbt vill komma igång och använda ritade bilder för att stärka kommunikationen i ditt arbete.

Symboler, sekvensbilder och scenarion

I den här kursen får du veta hur direkt kan komma igång och rita i arbetet. Du har mycket snart en start på ett alldeles eget symbolbibliotek. Du lär dig rita symboler utifrån fem enkla grundformer och kan efter kursen enkelt fylla på ditt bibliotek. Vidare får du veta hur du kan använda symbolerna för att skapa sekvensbilder och scenarion, som stöd för en händelse eller ett tillstånd.

Analogt och digitalt

Efter kursen kan du röra dig fritt mellan det analoga och digitala bildskapandet. Utifrån vad du önskar åstadkomma på arbetet kan du göra kloka val när det kommer till gestaltningsteknik och du kan stödja din kommunikation med ett tydligt, kvickt och enkelt visuellt uttryck.

Kursen går inte igenom specifika appar eller vad du ska tänka på när du ritar digitalt. Men den ger en fingervisning om av vad som finns på marknaden och inspiration för att du som vill ska komma igång att rita med den digitala utrustning du har eller få ett beslutsunderlag för eventuella framtida investeringar. Du kan alltså ta del av den här kursen med endast penna och papper och ha full behållning av den.

Rekommenderat upplägg av studier och arbetsinsats

Den här videokursen är totalt 40 minuter, fördelat över 12 avsnitt. Jag rekommenderar att du för bästa resultat ser kursen steg för steg uppdelad på några dagar. Då kan du repetera och låta kunskapen sjunka in på ett bättre sätt än att se allt i ett svep. Det här är en praktisk kurs. Du behöver öva för att förstå men också bygga ett muskelminne och fästa kunskapen i din kropp. Så, rita dig igenom kursen, pausa och repetera över flera dagar. Bara så kan du göra kunskapen till din. Jag uppskattar att din totala arbetsinsats under kursen blir ungefär två heldagars arbete.

Information om köp

Ditt köp är personligt och kursen är efter att du betalat tillgänglig för dig i 14 dagar. Du kan inte ångra köp som är digitala då det inte går att lämna tillbaka produkten.

Kontakt

Om du behöver min hjälp, har frågor eller önskar boka en skräddarsydd utbildning till dig eller ditt företag så är du varmt välkommen att kontakta mig