Videokurs – Skapa ditt symbolbibliotek

3 900,00 kr inkl. moms

Beskrivning

Skapa ditt symbolbibliotek

I den här handritade videokursen skapar du ditt egna symbolbibliotek. Anpassat efter dina behov och ditt sätt att arbeta. Du lär dig hur du kan använda dina symboler i olika sammanhang för att skapa kommunikation som känns. För djupare engagemang under dina möten och en rikare minnesbank.

Ord och bilder blir enkla ritade symboler

Jag visar dig hur du kan tänka och göra för att förvandla ord och bilder till enkla ritade symboler. Du lär dig rita på olika förenklingsnivåer. Hur ska du komma på alla symboler du behöver till ditt symbolbibliotek? Jag ger dig mina bästa strategier när det kommer till att kläcka idéer. Du och jag ritar också en grunduppsättning symboler till kategorierna: kommunikation, samarbete, hållbarhet, utveckling och känslor.

Du ritar analogt eller digitalt

Självklart får du också mina tips gällande material. Du väljer själv om du vill arbeta med penna och papper eller kanske rita på din iPad. Du får tips om appar men jag går inte igenom hur du arbetar i apparna i denna kurs.

Rekommenderat upplägg av studier och arbetsinsats

Den här videokursen är totalt 50 minuter, fördelat över 36 avsnitt. Jag rekommenderar att du för bästa resultat ser kursen steg för steg uppdelad på några dagar. Då kan du repetera och låta kunskapen sjunka in på ett bättre sätt än att se allt i ett svep. Det här är en praktisk kurs. Du behöver öva för att förstå men också bygga ett muskelminne och fästa kunskapen i din kropp. Så, rita dig igenom kursen, pausa och repetera över flera dagar. Bara så kan du göra kunskapen till din. Jag uppskattar att din totala arbetsinsats under kursen blir ungefär två heldagars arbete.

Information om köp

Ditt köp är personligt och kursen är efter att du betalat tillgänglig för dig i 14 dagar. Du kan inte ångra köp som är digitala då det inte går att lämna tillbaka produkten.

Kontakt

Om du behöver min hjälp, har frågor eller önskar boka en skräddarsydd utbildning till dig eller ditt företag så är du varmt välkommen att kontakta mig