Graphic recording Systembolagets Ledardagarna 2016

I förra veckan visualiserade jag Systembolagets Ledarmöte 2016 genom graphic recording.


Konferensen hölls i Globen med över 500 deltagande chefer från hela landet. Tal från scenen varvades med workshops och grupparbeten. En kreativ konferens med härlig stämning, många skratt och högt i tak.

Marginaler säkerställer leverans och kvalité
Det är roligt är saker blir på riktigt bra. Hela vägen. Jag blev anlitad av byrån Occasion som gjorde ett fantastiskt arbete både med planeringen innan och på plats gällande min insats. Vilka klippor, jag har aldrig blivit så bortskämd tror jag. Det fanns goda marginaler i tid och det fanns reservplaner ifall tekniken skulle haverera. Med andra ord perfekta förutsättningar för mig att känna mig lugn och trygg – och därigenom också möjligt för mig att kunna leverera på bästa nivå.
 
Graphic recording
Som graphic recorder följde jag det som skedde på scen och under workshop’sen och fångade det i bild och ord. Den här gången gjorde jag digital graphic recording på två stycken iPad Pro som var inkopplade så att det jag ritade visades live i realtid på projektorduken. Jag ritade i appen Procreate och självklart med Apple Pencil. Procreate har ett snyggt gränssnitt, avskalat och med lättåtkomliga och snygga paletter. En app som väl passar att teckna live från.


Resa lätt
Jag är kär i iPad Pro för övrigt. Köpte till ett litet tangentbord så när jag reser i jobbet nuförtiden så är det allt jag tar med. Den är dator och ritplatta i ett och nog för att göra de allra flesta jobb på. Jag kan producera både film, illustrationer, skriva offerter och svara på mail från min iPad Pro. Och resa busigt lätt!

Bilder