HiQ goes Back to the Brilliant Future – graphic recording i Visby

I höstas reste jag med HiQ till Visby för en stor personalkonferens som samlade medarbetare från Sverige, Finland och Ryssland. Över 1000 personer i publiken och det blev mitt hittills största gig. Och med fd stadsministern Göran Persson som huvudtalare så sticker ju det här jobbet ut lite extra. Han tycker för övrigt att han, körandes sin traktor på landet, lever “the good life” nu.


HiQ har ett fint och lekfullt manér – det var fantastiskt roligt att få arbeta med de här starka färgerna mot den svarta bakgrunden. Och manéret är verkligen HiQ. Rakt igenom. Lekfullt. Ja, hela företaget genomsyras av lekfullhet och det börjar med företagets CEO Lars Stugemo. Här finns plats för nytänkande och kreativitet – på riktigt. Här finns tillit, nyfikenhet och öppenhet. Alla tankar känns tillåtna. Starka kontraster. Lite retro och mycket framtid. Back to the Brilliant Future! Jag bara älskar när saker bottnar.


Mina illustrationer från konferensen användes sen också i en film som HiQ producerade. Den kan du kika på här. Och så lite bilder från giget såklart.