Letar du julklapp? Rita-bok!

Du köper Alla kan rita symboler i min webbutik. Där hittar du också boken Alla kan texta snyggt. Jag skickar böckerna fint inslagna i silkespapper i ett kuvert som kommer direkt hem i brevlådan. Boken passar såväl liten som stor.

alla-kan-rita-julklapp

Boken Alla kan rita symboler innehåller inte mycket text. Sidorna är istället fyllda med enkla ritade bilder, alla uppbyggda av bildernas alfabet. Du får enkla tips och uppslag om vad du kan rita för olika typer av kategorier som djur, kläder, skyltar, nätverk, team och samarbete och mycket mer. Allt samlat i ett litet behändigt format, lagom att stoppa i fickan på hängselbyxorna.

Också boken Alla kan texta snyggt är en praktisk bok med konkreta övningar som tränar upp ditt muskelminne och fixar till din handstil. Lite tid får du investera, men följer du tipsen har du snart en mer prydlig handstil.

Alla kan rita

Jag är fast övertygad om att alla kan rita och jag vet att det är ett mycket starkt språk som vi alla har stor nytta av att bemästra. Och jag lovar dig, varenda unge kan rita. Det kunde du också en gång! Men många får för sig att dom inte kan rita när dom blir vuxna…

Med den här julklappen kan du påminna dig själv eller någon du tycker om att alla faktiskt kan rita. Ge den tillsammans med några fina pennor och en bok med härligt vita papper kanske.

Rita som språk

Läs och lär om visuell kommunikation i ett brev som du får någon gång ibland. Du vet väl att alla kan rita?