BOK – Alla kan rita

150 kr

  • Trådbunden pocketbok i A6-format
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 80
  • ISBN: 9789186951320
  • Utgiven: Eget förlag

Postas direkt till din brevlåda hemma eller på kontoret. 

Beskrivning

Många vuxna tror att de inte kan rita. Ändå kunde vi det som barn. Med hjälp av bildernas alfabet – fyrkanten, triangeln, cirkeln, strecket och pricken – kan du knäcka koden och lära dig att rita igen.

Boken vänder sig till alla som vill sticka ut och samtidigt förstärka kommunikationen. Och ha roligt! När du ritar på möten kickar både det visuella och verbala systemet igång i din hjärna vilket gör att du minns och förstår bättre. Du kan rita för att tänka, utveckla och sälja. Du kan rita för att leda, öka tydligheten och förståelsen. Det du ritar förstärker ditt budskap. Det gör orden mer användbara. Det finaste av allt är att ritandet är ett sätt att tänka. Att utforska dig själv och världen. Att förenkla komplexa sammanhang till enkla bilder som alla förstår.

Du behöver inget konto på Paypal för att handla. Du kan betala med ditt kort. Men om du ändå har problem, så kan du swisha till 123-488 04 64 istället. 150 kr och ange ”rita” plus din adress i meddelandet. Obs, ditt namn står ändå som avsändare. Vill du ha faktura? Maila mig! Postas direkt till din brevlåda hemma eller på kontoret. 

Mer information

Vikt 0.100 kg