RF-SISU’s Utbildarsymposium

Snart är det dags för Riksidrottsförbundets och SISU’s Utbildarsymposium där jag ska hänga med från min ateljé och studio i skogen och sammanfatta innehållet: föreläsningar, paneldebatter och diskussioner i form av ritade bilder.

Vi har i förväg tagit fram ett bildmaterial som både ska sätta tonen och stödja kommunikationen innan, under och efter konferensen.

Hej du som ska vara med den 12 november!

Bilderna ska hjälpa till att skapa rätt förväntningar, kicka igång tankarna och sedan leda deltagarna genom agendan under dagen. Vi har också tagit fram ett arbetsmaterial, en arbetsmall för deltagarna att skriva och rita på.

Efter konferensen fungerar både arbetsmallen och bilderna som stöd för minnet, men också för den framtida kommunikationen och arbetet som alltid fortgår. Smart!

Bildbank för pedagogiska modeller

Till detta bygger vi en bildbank för att stödja pedagogiska modeller. Jag är ju, som du kanske vet, lärare i botten – så jag behöver väl inte säga att det här ligger mig extra varmt om hjärtat?

© SISU Idrottsutbildarna

Hållbara bilder

Det är fantastiskt roligt att få arbeta med kunder som både tänker helhet och hållbarhet! Ja – bilder kan vara hållbara.

Mitt i prick!

Rita som språk

Läs och lär om visuell kommunikation i ett brev som du får någon gång ibland. Du vet väl att alla kan rita?