"Rita för att kommunicera" | kurs på Moderskeppet

EDIT: nu är kursen ute, du hittar den här!
Nu närmar det sig, min kurs “Rita för att kommunicera” släpps i nästa vecka. Håll utkik på Moderskeppet och om du inte är guldmedlem än så är det kanske läge att bli det nu? 
rita-för-att-kommunicera-maja-larsson-moderskeppet
Kursen riktar sig till dig som arbetar med kommunikation i någon form. Du kan ta del av den genom att bli guldmedlem på Moderskeppet.

Rita för att kommunicera

Kursen riktar sig till dig som leder andra människor, till dig som presenterar, säljer, driver och håller i möten och workshops. Till exempel. Men du kan givetvis gå kursen bara för att du vill lära dig teckna för din högst personliga skull också.

Kvicka och enkla bilder

Kursen är en grundläggande teckningskurs och fokuserar på kommunikativa och enkla bilder. Kvicka streckgubbar, tydliga snabbtecknade symboler. Du bygger under kursen upp ditt egna personliga bildbibliotek. Den ritade bilden har alltså ett annat mål än att hamna i ram och kallas “tavla” – den ritade bilden har här målet att göra dig tydligare i din kommunikation.
 
Rita på måndagsmötet och låt det smitta
Och jag hoppas innerligt att kursen ger dig mod att återta bildspråket och rita i din vardag. Att du ritar på måndagsmötet och framstår som både smart, rolig och modig! Och att det smittar och ni tillsammans kan prata och problemlösa med pennan i handen, tillsammans i arbetsgruppen.
EDIT: nu är kursen ute, du hittar den här!