Skissteknik | webbkurs

KURSDATUM ”SKISSTEKNIK”

4 september
30 september

kl 7.30 – 9.30
pris per tillfälle och person 500 sek
totalt 8 deltagare i gruppen, först till kvarn
praktisk information kommer på mail cirka 1 v i förväg
information om kursen hittar du nedan

Anmäl dig genom att maila mig > hej@majalarsson.se

Webbkurs-skissteknik-maja-på-näset

Rörliga tankar
Skissa kan du göra för att behålla rörligheten i dina tankar och på så vis se till att du får ut det mesta ur en process. Innan du ritar rent och beskriver något!

Tänka, förstå, lära och utveckla
Skissandet är det bästa stödet för dina tankar, vare sig du ska beskriva din verksamhet, planera en digital föreläsning eller lösa ett problem. När du skissar känner du dig fram och upptäcker att du tänker annorlunda jämfört med om du öppnade din textbehandlare i laptopen och bara började skriva. Skissa är det vassaste verktyget i området rita. Skissa för att tänka, förstå, lära och utveckla.

Personligt och nära i en liten grupp – på webben
Under en förmiddag handleder jag dig i en liten grupp som möjliggör ett personligt möte och lärande i en trygg miljö. Allt sker på webben och du får i god tid den information du behöver för det praktiska.

Skissteknik from Maja Larsson on Vimeo.

Vi tar ett par korta pauser från det digitala och du får då övningar som du kan arbeta med i lugn och ro och sedan återkoppling på när vi åter samlas i det digitala mötesrummet.

Ett nytt arbetssätt
Efter kursen har du fått med dig konkreta övningar som låser upp din kreativitet, upptäckt och undersökt ett kanske för dig helt nytt arbetssätt och slipat på tekniker. Du vet också vägen för att rita rent dina skisser och digitalisera dom.

Webbkurs-skissteknik-maja-på-näset