Vågrätt-veckan tillsammans med Sjöfartsverket

Den här veckan arbetar jag tillsammans med Sjöfartsverket där jag stödjer deras kommunikation med ritade bilder under deras Instagram tevekampanj “Vågrätt-veckan”. Jag och Sjöfartsverket sänder live varje vardag den här veckan klockan tio.

Sjöfartsverket samtalar med olika aktörer och jag fångar samtalen i ritade bilder. Nedan samlar jag vartefter de bilder jag ritar.

Riggat

Jag…

  • lyssnar på Sjöfartsverkets livesändning på min dator
  • sänder själv live på mitt instagramkonto Maja På Näset
  • ritar på min iPad i appen Procreate

Livesändningar

Hur kan vi få fler kvinnor att välja sjöfart och dessutom stanna, trivas och bidra till utveckling? “Best Practice” är ämnet under nästa Vågrätt öppet möte och som värd för eventet ställer Sjöfartsverket om konferensen till livesända samtal på Instagram.

Sjöfartsverket

Rita som språk

Läs och lär om visuell kommunikation i ett brev som du får någon gång ibland. Du vet väl att alla kan rita?