Värdelösa och värdefulla videomöten

Vad är det som gör att ett distansmöte blir värdelöst eller värdefullt? Jag och pedagogen och föreläsaren Ivana Eklund har både lett och deltagit i oräkneliga videomöten och ställt oss frågan. I sökandet efter ett svar föddes en idé.

Samtal online

Vi bjuder till en serie samtal online om värdelösa och värdefulla videmöten. Det blir både seriöst och lättsamt när vi delar med oss av våra erfarenheter och strör runt både bra och dåliga exempel. Framför allt vill vi inspirera dig och skapa en plats för att dela erfarenheter med varandra.

Ivana Eklund och Maja Larsson

Gratis bonusmaterial

Du är varmt välkommen att vara med när du vill och när du har möjlighet. Alla som deltar får efter samtalen tillgång till gratis bonusmaterial i form av arbetsmallar.

Arbetsmallarna kan hjälpa dig att planera din digitala scen innan ditt videomöte! Du som deltog vid första samtalet har fått en kod via mail som du kan använda för att ladda ner materialet gratis.

Boka din plats

Begränsat antal platser. Efter du bokat din plats får du en inbjudan via mail. Sen får du ett mail till med info ett par dagar innan samtalet. Om du inte får något mail, kolla skräpposten för ibland hamnar utskick via Mailchimp där tyvärr.