Din digitala bildverkstad

Sedan två år tillbaka bedriver jag hela min verksamhet på distans, från studion och ateljén i skogen norr om Uppsala. Det här möjliggör större flexibilitet, snabbare leveranser och högre kvalitet.

Jag har tillgång till all utrustning och alla verktyg – samt får tid över för reflektion och återhämtning. Du som kund kan nå mig mycket snabbt, oavsett var i världen du befinner dig och tillsammans är vi rädda om vår miljö.

illustrator-graphic-recorder-artist-maja-larsson

Behöver du några bilder?

Redan i nästa vecka? Kommer du behöver bilder igen sen, för den där utbildningen du ska hålla… eller kanske till din presentation. Då kan bildbank på abonnemang kanske vara en bra lösning för dig. Jag levererar snabbt, du har dina bilder samma dag eller inom någon dag bara.

maja-larsson-majas-bildverkstad-bildbank

Rita som språk

Läs och lär om visuell kommunikation i ett brev som du får någon gång ibland. Du vet väl att alla kan rita?