Köpevillkor

 1. Bekräftelse
  Genom din order godkänner du dessa köpevillkor och det uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen order skickas automatiskt en orderbekräftelse per e-post med information om beställningen.
 2. Åldersgräns
  Hos Maja På Näset AB tillämpas åldersgräns 18 år vid köp.
 3. Priser
  Samtliga priser anges inklusive moms.
 4. Betalning
  Du som kund kan betala din beställning genom kortbetalning, Swish eller faktura. Alla avgifter är inklusive moms. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.
 5. Frakt och leverans
  Angivna priser är inklusive frakt.
  Leveranstiden är normalt inom 10 vardagar från beställning inom Sverige. Leverans utanför Sverige men inom Europa är normalt inom 20 dagar från beställning och leverans övriga världen är normalt inom 40 dagar från beställning. Vid större försändelser sker leverans till ett upphämtningsställe i ditt närområde.

  Maja På Näset AB reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för kundens order. Kan inte Maja på näset AB leverera enligt orderbekräftelse kommer kund kontaktas och ges möjlighet att annullera sin order inom 2 veckor. Beställda försändelser som inte hämtas ut eller mottages vid direkt leverans, debiteras en avgift om 200 SEK inklusive moms för att täcka transport- och administrationskostnader.
 6. Öppet köp och bytesrätt
  Vi vill att du ska känna dig nöjd med ditt köp hos oss och om du inte är nöjd med din produkt har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit varan. Kontakta mig om du vill göra en retur. Rätten till retur gäller inte för kurser och webbutbildningar som påbörjats eller fullgjorts. Varor som är specialtillverkade efter dina specifika anvisningar. Digitalt innehåll, till exempel nedladdning av en fil, bild, illustration eller en fil

 1. Reklamation
  Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt, eller om du fått fel vara eller antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart så att vi kan rätta till felet. Ersättningsleveransen sker givetvis helt utan kostnad för dig.
  Beträffande färgåtergivningen på bilderna försöker vi i det yttersta att exponera dem så korrekt som möjligt. Trots det kan färgerna variera, framförallt mellan olika bildskärmar och inställningar. Bilderna kan ej garanteras återge dess exakta utseende och beskaffenhet. Det innebär att upplevda avvikelser i färg och ton inte är skäl för reklamation.
 2. Tvist
  En eventuell tvist löses i första hand genom förhandling mellan parterna. I andra hand ska den lösas genom förfarande i allmän domstol.

Vänligen, Maja Larsson
Maja På Näset AB
hej@majalarsson.se