Hållbarhetspolicy

Även som egenföretagare kan jag göra skillnad. Jag vill arbeta på ett sätt som i det lilla ändå bidrar till att forma en framtida värld där vi alla, oavsett livsform, vill leva. Växter, djur och människor.

Digital bildverkstad i skogen

Maja På Näsets digitala bildverkstad stödjer din verksamhetsförändring med kreativt skapande och lärande. Från ateljén och studion i skogen norr om Uppsala verkar jag runt om i hela världen.

För dig som kund

Senaste digitala tekniken och leverans med högsta kvalitet

Du anlitar mig för uppdrag som illustratör och pedagog. Jag producerar visuellt material med den senaste digitala tekniken och levererar bilder med högsta kvalitet. Alltid med viljan att det visuella materialet du tar emot eller kompetensen du förvärvar, ska ge dig och din verksamhet värde, nytta och glädje under många år framöver.

Skonsammare för vår miljö och kostnadseffektivt för dig

Du slipper kostnader för resor samt övernattningar på hotell och kan istället betala endast för tjänstens eller produktens värde. Du har på samma gång medverkat till att vi inte har belastat vår miljö på ett negativt sätt genom transporter.

Flexibelt med snabba leveranser

Att jag inte reser innebär också större flexibilitet. Det är enkelt att finna tider tillsammans för att stämma av ett arbete och du kan förvänta dig snabba leveranser då du behöver det.

Dessutom kommer jag utvilad, skärpt och fokuserad till arbetet varje dag då jag inte behöver resa.

Tjänster och produkter formade utifrån dina behov

När vi arbetar på distans så har vi tillgång till hela min studio och ateljé. Varje dag. Det här innebär att jag kan forma tjänster och produkter utifrån just dig och din verksamhets behov, istället för att jag begränsas till de verktyg jag kan lyckas få med mig på en arbetsresa.

Verktygen och den tekniska utrustningen jag investerat i är också noga utvalda för att hålla över lång tid framöver.

Häng med mig in i bildverkstan

Här i bildverkstan kan jag arbeta med penna, pensel, papper, Apple Pencil eller skapa vektoriserade bilder och animationer på datorn.

Om du vill kan du följa med mig in i ritprogrammen när jag delar min skärm med dig. Då kan vi tillsammans enkelt justera, utveckla och ta arbetet vidare på den lilla stund vi kopplar upp oss i ett digitalt möte.

Här finns inspelningsmöjligheter så jag kan läsa in en voice over eller spela in en film. Jag kan hjälpa dig med manusarbetet. Vi kan skapa tygtryck eller laborera fram en ny grafisk profil för ditt företag. Tillsammans kan vi fixa till din presentation. Ja, i min digitala bildverkstad i skogen har jag tillgång till precis alla verktyg.

Det här ger oss nästintill obegränsade möjligheter!

Utbildningar och handledning på distans

Du kan också enkelt boka utbildningar och få handledning i en digital miljö. Som pedagog ser jag stora fördelar här.

Innehåll kan delas upp på kortare pass anpassat efter din och din verksamhets behov och möjligheter. Uppgifter samt genomgångar kan läggas ut under en längre tid, vilket ger positiva effekter på inlärningen. Jag är noga med att ge tid för reflektion och lärande i en lugn miljö då vi arbetar digitalt.

Du kan delta varifrån som helst och tillsammans är vi rädda om vår miljö då vi spar in på resor och övernattningar. Smart och snällt på samma gång.

Återhämtningen, kreativiteten och utvecklingen

Tiden du spar in åt mig då jag arbetar från bildverkstan kan jag lägga på fysisk träning, återhämtning och rekreation i en lugn miljö på landet. För mig är det här den bästa tänkbara grunden för ett kreativt arbete.

Det här innebär att du kan förvänta dig att tjänster och produkter ständigt får tid och rum att utvecklas och förbättras.

Det jag ger dig från den här platsen, från den digitala bildverkstan i skogen, innehåller allt det här.


Vänligen,
Maja Larsson, Maja På Näset AB
hej@majalarsson.se